Terms and Rules

The First Children's Art contest

A.

From August 21 to September 13, 2023
Main dates of the game
Registration Start Date:Tuesday, August 21, 2023 00:00:00 AM
Registration Deadline:Friday, September 8, 2023 20:00:00 PM
Voting Start Date:Tuesday, August 21, 2023 00:00:00 AM
Voting Deadline:Wednesday, September 13, 2023 20:00 PM

 

B. Peraturan
a. Pendaftaran adalah percuma!
b. Karya seni seperti lukisan kreatif, lakaran, lukisan minyak, dan karya tiga dimensi boleh menyertai pertandingan tersebut.
c. Pengguna (pelawat laman web) mesti log masuk ke https://t.babycute123.com melalui Facebook atau Google atau borang log masuk dan ikuti langkah-langkah untuk menyertai peraduan.
d. Muat naik 1 karya seni terbaik, semua kanak-kanak di bawah umur 15 tahun dibenarkan menyertai pertandingan.
e. Keputusan peraduan akan disediakan kepada semua pelawat laman web.
f. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian akhir. Ruang Mengundi Tiada Had
i. Pemenang akan dipilih berdasarkan keputusan akhir undian. Undian akhir akan dikira sebagai undian percuma dan undian hadiah.

Undi Akhir = Undi Percuma + Tiket Percuma

g. Mengikut syarat pertandingan, 1 orang boleh mengundi 1 undi sejam secara percuma. Sila baca syarat pengundian dalam talian dan syarat pertandingan secara terperinci. Pelanggaran peraturan dan syarat peraduan akan menyebabkan penyertaan dikeluarkan tanpa amaran atau notis awal. Jika kami mengesan sebarang aktiviti yang mencurigakan seperti cuba memenangi peraduan menggunakan undian palsu/spam, penyertaan akan diharamkan tanpa sebarang amaran atau notis awal dan akan dialih keluar daripada keputusan akhir.

H. Peserta boleh menyemak status pengundian dalam profil peserta pada bila-bila masa. Peserta boleh menyemak kedudukan semasa mereka pada bila-bila masa.

j. Sekiranya berlaku sebarang pertikaian, Penaja dan https://t.babycute123.com berhak untuk membatalkan sebarang penyertaan dan/atau menarik balik sebarang hadiah penyertaan. Semua keputusan Penaja adalah muktamad dan mengikat dalam semua aspek berkaitan dengan pertandingan

k. Keputusan https://t.babycute123.com dan penaja adalah muktamad dan mengikat semua peserta yang terlibat dan surat-menyurat atau perbincangan tidak dibenarkan.

https://t.babycute123.com dan penaja berhak untuk menukar, mengubah suai, memadam atau menambah peraturan ini tanpa notis terlebih dahulu. Adalah menjadi tanggungjawab peserta untuk menyemak lokasi acara dari semasa ke semasa untuk sebarang kemas kini dsb. Setiap peserta hanya boleh memuat naik satu gambar sahaja. Jadi pilihlah gambar anak anda yang paling comel.

m. Pengguna boleh memperoleh undian permainan dengan bermain permainan dan boleh membuang undi tersebut kepada peserta dalam pertandingan yang sedang berlangsung.

n. Kami mungkin memerlukan karya yang memenangi anugerah untuk memberikan bukti umur bayi. Sekiranya terdapat percanggahan dalam umur yang diberikan oleh pemenang, kami boleh membatalkan hadiah kemenangan anda dan penyertaan anda akan ditandakan sebagai tidak layak.

o. Apabila kiraan undian terakhir adalah sama untuk peserta, kedudukan peserta akan ditentukan berdasarkan Undian Peraduan dan tarikh penyertaan. Peserta yang mempunyai "undi pertandingan" yang lebih tinggi akan diberi keutamaan yang tinggi dalam ranking. Apabila "Undi Peraduan" Begitu juga, peserta yang menyertai peraduan lebih awal akan diberi keutamaan yang tinggi.

C. Sila ikut peraturan am:
a. bersopan santun
Komuniti kami adalah kumpulan pelbagai orang. Layan semua orang dengan hormat, dan ingat bahawa tidak semua orang berkongsi idea atau kepercayaan anda. Oleh itu, sila bersopan santun dan menghormati dalam apa jua perkara yang berkaitan dengan laman web ini.

b. Muat naik kandungan yang anda cipta
Tolong hormati hak milik. Ini bermaksud perkara berikut: jangan ambil kerja orang lain sebagai kerja anda sendiri.
c. Permudahkan kandungan anda
Anda dan hanya anda bertanggungjawab ke atas kandungan yang anda siarkan pada Peraduan Saya. Jika anda membuat kesilapan, kami akan campur tangan untuk memastikan kandungan anda mematuhi peraturan Peraduan Saya.

d.apa yang tidak dibenarkan
Inilah yang berlaku. Dalam kebanyakan kes, kami memberi ahli peluang kedua apabila terdapat salah laku. Ini bermakna jika anda melanggar salah satu peraturan kami, kami akan memberi amaran kepada anda. Walau bagaimanapun, kami berhak untuk menyekat akaun dan foto anda dengan serta-merta jika penghinaan dan/atau pelanggaran adalah sangat teruk sehingga tidak dapat difahami dan dimainkan secara adil.

e. Jangan muat naik kandungan yang bukan milik anda.
Ini terpakai kepada foto yang diambil oleh pihak ketiga, serta sebarang elemen lain yang terdapat di Internet. Akaun yang memperoleh bahan besar daripada pihak ketiga akan dialih keluar daripada tapak.
f.profile anda tidak boleh mengandungi sebarang foto yang tidak sesuai.

Jika kami menemui sebarang kandungan yang tidak sesuai (kebogelan, pose tidak senonoh, solekan berlebihan) dalam peraduan saya, kami akan segera memadam foto itu, mengubah suai akaun anda dan menghantar amaran ke laman web rasmi kami.

Connect

{{item.name}}